Tagjaink

A Társadalmi Vállalkozások Magyarországi Koalíciójának tagjai tükrözik a hazai szektor sokszínűségét és összetartását.

Fedezd fel a tagjaink történetétés tevékenységét!

Tagjaink

AdniJóga

Az AdniJóga egy mentális és fizikai egészséggel foglalkozó társadalmi vállalkozás. Céljuk, hogy fenntartható módon juttassák el a jóga testi és lelki harmóniára ösztönző elemeit traumákat átélt, nehéz élethelyzetbe kényszerült felnőttekhez és gyerekekhez.

BeSweet

A BeSweet a szekszárdi Kék Madár Alapítvány munkatársai által megálmodott márka. Az alapítvány missziójának megfelelően a minőségi csokoládékat fogyatékkal élő emberek készítik hatalmas precizitással és odaadással.

FRUIT OF CARE

A FRUIT OF CARE az egyik legrégebben működő magyarországi társadalmi vállalkozás, amely egyszerre kíván társadalmi és üzleti célokat elérni. Valamennyi partnerünkkel olyan kapcsolat kialakítására törekszünk, amely gazdaságilag életképes, kölcsönösen előnyös, valamint bizalomra és tiszteletre épül.

Ízlelő

Az Ízlelő csapata létrehozta 2007-ben Szekszárdon hazánk első olyan éttermét, ahol a vezetőket leszámítva minden munkatárs megváltozott munkaképességű, akadályozott. Céljuk, hogy a fogyatékos emberek ne reprezentatív funkciót töltsenek be, hanem valódi, értékteremtő munkát végezzenek, köszönhetően a munkaképességhez igazodó feladat- és munkakör kialakításnak. 2019 óta működik Budapesten a Hegyvidéki Ízlelő családbarát étterem.

Mastiff Cargo Bike

A Mastiff Cargo Bike saját tervezésű és hazai sorozatgyártású teherkerékpár. Társadalmi vállalkozásunk Debrecenben, helyi beszállítók közreműködésével, magyar terméket állít elő. Magyarországon még újszerű, környezetbarát, fenntartható megoldásokat kínálunk a kisteherszállításban.

NestingPlay

A NestingPlay elsősorban pedagógusokkal dolgozik azon, hogy egy – egy gyerekközösségben senki se maradhasson ki a játékból, a közös aktivitásból. Ennek érdekében gyakorlat orientált tréningeken tanítják meg, hogy hogyan kell bevonni a mindennapi tevékenységekbe azokat a gyerekeket, akik valamilyen oknál fogva eltérő fejlődésűek. Nem többet kérnek a tanároktól, hanem mást, egy szemléletváltást mutatnak nekik. Ezen kívül közösségekkel dolgoznak, ahol a játék a katalizátor.

Szimbiózis Alapítvány

A Szimbiózis Alapítvány olyan közösségi környezeti színtereket hoz létre, ahol a fogyatékos személyek teljes értékű és hasznos tagjai lehetnek a társadalomnak. Különféle szociális, rehabilitációs és foglalkoztatási programjainkkal több mint 400 fő segítését végezzük Miskolcon és a térségben. Egyik legismertebb telephelyünk a Baráthegyi Majorság, mely egy öthektáros önfenntartó mini ökofaluként bő 100 fő számára biztosít értékteremtő életteret.

SZUNO

A SZUNO az Igazgyöngy Alapítvány kezdeményezése. Társadalmi vállalkozásuk gyermekeink, unokáink jövőjéért dolgozik. Azért, hogy a következő generációk számára a mélyszegénység már a múlté legyen. Hogy a közös értékteremtés, a mindennapi munkavégzés által nem csak az anyagi biztonság, de a továbbtanulás és munkahelyválasztás lehetősége is adott legyen számukra.

Pártoló tagjaink

Nincs találat