Tevékenységeink

Célunk a társadalmi vállalkozások létrehozását, finanszírozását és növekedését támogató környezet kialakítása.

Mit teszünk a társadalmi vállalkozásokért?

Közösséget építünk

Láthatóságot biztosítunk

Képviseljük a társadalmi vállalkozások igényeit és érdekeit

Jó gyakorlatokat osztunk meg

Vállalati partnerségeket kiépítését támogatjuk

Tevékenységi köreink

BUY SOCIAL

Európai felelős vállalati beszerzési program

A nemzetközi BuySocial projekt projekt célja, hogy a társadalmi és a hagyományos vállalkozások közötti üzleti kapcsolatok, elsősorban a szociális (inkluzív) beszerzési kapcsolatok növekedjenek és ezzel az üzleti értékteremtés mellett a pozitív társadalmi és környezeti változások motorjává válhassanak. Várjuk társadalmi vállalkozások jelentkezését a programba

SEWF

Társadalmi Vállalkozás Minősítés

A Társadalmi Vállalkozás Koalíció az SEWF (Társadalmi Vállalkozás Világfórum) partnereként az SEWF társadalmi vállalkozás nemzetközi minősítés (SEWF Verification) magyarországi kiadója. Az SEWF minősítéssel a hazai társadalmi vállalkozások egy nemzetközi szinten elismert hitelesítést szerezhetnek meg.

ESEM kutatás

Európai Társadalmi Vállalkozás Monitor

A Monitor (European Social Enterprise Monitor, ESEM) célja, hogy betekintést engedjen a hazai társadalmi vállalkozási ökoszisztéma részleteibe. A felmérés által összegyűjtött adatok segítenek a jogalkotóknak, a döntéshozóknak és a finanszírozóknak jobban megérteni azokat jelenlegi a kihívásokat és igényeket, amelyekkel a társadalmi vállalkozók szembesülnek. A 2023-as kutatás jelenleg is kitölthető!

TÁRSADALMI VÁLLALKOZÁSOK NAPJA

Felelevenítjük a Társadalmi Vállalkozások Napjának hagyományát!

A Társadalmi Vállalkozás Koalíció által szervezett rendezvény találkozási és bemutatkozási lehetőséget biztosít valamennyi társadalmi vállalkozásnak, jelenlegi és jövőbelinek egyaránt. A TV Napon a társadalmi vállalkozások mellett az ökoszisztéma valamennyi meghatározó hazai szereplője is jelen lesz, lehetőséget adva a párbeszédre és a közös tanulásra.

A TV Nap 2023-ban szeptember 29-én került megrendezésre.